Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η βάση το ήμισυ του παντός

make-up-386.jpg

Ξεκινάτε το μακιγιάζ με λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους σε περίπτωση που είστε πολύ κουρασμένη. Δύο κουκκίδες σε μέγεθος φακής αρκούν για να φωτίσουν το βλέμμα. Για να μην ερεθίσετε την επιδερμίδα στα βλέφαρα και να μην διευκολύνετε τη δημιουργία ρυτίδων, απλώστε το κονσίλερ με ταμποναριστές κινήσεις χωρίς περιττό τρίψιμο, που «τσαλακώνει» το δέρμα.
Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε κατευθείαν φον ντε τεν στο χρώμα του δέρματος, αν οι κύκλοι είναι απαλοί ή ανύπαρκτοι. Προσοχή, μην παρασυρθείτε και απλώσετε πιο ανοιχτό φον ντε τεν, γιατί θα ασπρίζει πάνω στο πρόσωπό σας και θα φαντάζει σαν ξένο, ενώ θα δημιουργεί και αφύσικες διχρωμίες μεταξύ του πιγουνιού και του λαιμού, καθώς και ανάμεσα στους κροτάφους και τους λοβούς των αφτιών.
Απλώστε το φον ντε τεν με τα δάχτυλα ή με την άκρη από ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ και προαιρετικά χρησιμοποιήστε από πάνω ελάχιστη πούδρα, για να δώσετε περισσότερη διάρκεια στο μακιγιάζ. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε shimmer (πούδρα που λαμπυρίζει) για πιο εξαντρίκ αποτέλεσμα. Καλό είναι, πάντως, να θυμάστε ότι όλα τα προϊόντα προσώπου και σώματος με glitter στη σύνθεσή τους δεν είναι για… χόρταση και πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ, ώστε να δίνουν μια διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου