Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Όσα χωράει το τσαντάκι

Οι νυχτερινές εξόδοι κρατούν συνήθως μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και το μακιγιάζ χρειάζεται φρεσκάρισμα για να παραμείνει άψογο. Για να διατηρήσετε το άψογο look σας πρέπει να πάρετε μαζί σας τα απαραίτητα σύνεργα, που περιλαμβάνουν μια μίνι πούδρα, ένα gloss, ένα κραγιόν το οποίο θα χρησιμοποιηθεί και σαν ρουζ για τα μάγουλα και ένα καφέ μολύβι. Ευτυχώς, είναι όλα μικρά σε μέγεθος καλλυντικά τα οποία χωρούν ακόμα και στην πιο μικροσκοπική και κομψή clutch βραδινή τσάντα.

Tips
1. Με την πούδρα (ή το πον-πον της γιαγιάς) θα απομακρύνετε τη γυαλάδα που οφείλεται στις λιπαρές εκκρίσεις του δέρματος και την αποπνικτική ατμόσφαιρα των κλειστών χώρων με πολύ κόσμο.
2. Με το κραγιόν θα διορθώστε το μακιγιάζ των χειλιών μετά το φαγητό και θα δώσετε χρώμα στα ζυγωματικά.
3. Με το gloss θα δημιουργήσετε την απαραίτητη σέξι λάμψη στα χείλη, ενώ με το καφετί μολύβι θα δώσετε ένταση στο βλέμμα σχεδιάζοντας εσωτερικά το περίγραμμα των άνω και κάτω βλεφάρων. (Προσοχή, είπαμε όχι με μαύρο μολύβι γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αυστηρό και βαρύ).
4. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα με glitter και στα χείλη και στα μάτια και στο δέρμα γιατί το αποτέλεσμα θα κινδυνέψει να καταντήσει αποκριάτικο. Διαλέξτε το αγαπημένο σας ιριδίζον προϊόν (σκιά, κραγιόν ή shimmer) και επιλέξτε τα υπόλοιπα σε ματ εκδοχή για πιο φινετσάτο τελείωμα στο μακιγιάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου