Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Απλές και όµορφες

omorfes-386

Η οµορφιά ξεκινάει από την απλότητα, γι’ αυτό και δεν χρειάζονται πολλά πράγµατα για να φαίνεστε γοητευτική. Σήµερα όµως, ακόµα και η φυσικότητα στο πρόσωπο µπορεί να είναι επιµεληµένη χάρη στις νέες, έξυπνες και διακριτικές λύσεις µακιγιάζ!

Μάτια

Ακόµα κι αν θέλετε να αποφύγετε το χρώµα στις βλεφαρίδες σας, µπορείτε να χρησιµοποιήσετε µια διάφανη µάσκαρα στα πάνω αλλά και στα κάτω βλέφαρα, για να δώσετε στο βλέµµα σας µια διακριτική ένταση.

Χείλη
Μια καινούργια τεχνολογία επιτρέπει στα lip balm να «αναγνωρίζουν» το φυσικό χρώµα των χειλιών σας (µε την πρώτη εφαρµογή), να εναρµονίζονται µε αυτό και απλά να αναδεικνύουν λίγο παραπάνω τη δική σας απόχρωση! Η πιο φυσική, όµορφη λύση για οποιαδήποτε στιγµή, χωρίς έξτρα προσθήκη κραγιόν ή γκλος!

Μαλλιά
Για τα µαλλιά, ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις για να τους χαρίσετε άµεση ανανέωση! Κάποια προϊόντα δρουν άνετα ακόµα και σε στεγνά µαλλιά και ανάλογα δίνουν το ζητούµενο αποτέλεσµα. Αν θέλετε να δώσετε λίγο όγκο, χρησιµοποιήστε ένα root lifter και έπειτα διαµορφώστε µε τα δάχτυλά σας. Το ίδιο αποτέλεσµα όµως µπορεί να σας δώσει και ένα απλό styling spray.

Βάση
Η νέα φιλοσοφία στο µέικ-απ είναι η διάφανη κάλυψη, η αίσθηση αλλά και η όψη του ότι «φοράτε κάτι» χωρίς να φαίνεται ότι το φοράτε. Οι εξελιγµένες συνθέσεις επιτρέπουν µια πολύ ικανοποιητική κάλυψη, αντανακλώντας το φως και εναρµονίζοντας τέλεια τα µικρο-σωµατίδιά τους µε την επιδερµίδα σας ώστε να χαρίζουν το λεγόµενο «nude» αποτέλεσµα! Και φυσικά να θυµάστε πάντα ότι δεν θέλετε από το µέικ-απ να σας δώσει νέα απόχρωση αλλά να αναδείξει τη δική σας!

Μακιγιάζ

Όσο για τα χρώµατα που δεν θα βαρύνουν καθόλου το πρόσωπό σας αλλά θα συµπληρώσουν τη φυσική σας όψη, έχετε υπόψη ότι η παλέτα των µπεζ αποχρώσεων είναι απλά… δηµοφιλής και αυτή τη σεζόν! Ακόµα και µια απλή σκιά σε ανοιχτή απόχρωση κατά µήκος του πάνω βλεφάρου θα «καθαρίσει» την όψη των µατιών σας εύκολα και απλά! Εξίσου καλές λύσεις αποτελούν και το ανοιχτό µπρονζέ, το καφέ µόκα και το χρώµα της άµµου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου